Mijn Pretium

Uw persoonlijke gegevens
en instellingen online

Wachtwoord vergetenInloggen

Over ons

U als consument onbezorgd laten bellen met de best mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid, tegen de laagste kosten in de markt. Dat is de missie die Pretium zichzelf sinds 1996 stelt, en waarvan Nederlandse thuisbellers profiteren.

Betrouwbaar thuisbellen

Na KPN zijn wij de grootste aanbieder van traditionele vaste telefonie in Nederland. Om voor onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen maken wij uitsluitend gebruik van de meest betrouwbare techniek: het vaste telefoonnetwerk, dat immers het resultaat is van meer dan 100 jaar ontwikkeling, verbetering en verfijning. Wij kopen het gebruik daarvan in bij KPN en leveren aan de abonnee vervolgens exact dezelfde aansluiting en diensten als KPN. Dat is ook wettelijk zo geregeld.
 
Pretium dient “... de aansluiting door te verkopen aan eigen eindgebruikers en hiervoor zelf de rekening te versturen; bij deze variant zijn aanbieders niet in staat aansluitingen en bijbehorende diensten aan te bieden die anders zijn dan de aansluitingen en diensten die KPN op de retailmarkt levert. (...) Zij kunnen aansluitingen aanbieden aan hun eigen eindgebruikers, geheel identiek aan hoe KPN deze levert. Dit betekent dat in deze vorm een beperkt aantal systemen dient te worden opgezet of veranderd. Hierdoor worden de kosten beperkt.” (Vaste Telefoniebesluit 2008 van de OPTA) 

Voordeel voor de klant

Op deze manier kunnen wij thuisbellen tegen lagere kosten aanbieden dan KPN zelf. Bovendien streven wij ernaar onze bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk in te vullen en processen zelf te beheren. Hierdoor kunnen wij in vergelijking met onze concurrenten aanmerkelijk lagere operationele kosten realiseren. Ook dit voordeel komt de klant ten goede. Dit alles stelt ons in staat om aan onze klanten de Pretium Garantie Bellen te geven: iedere maand lagere telefoonkosten dan met het vergelijkbare abonnement van de vorige aanbieder, of anders dubbel het prijsverschil terug (m.u.v. servicenummers).

Algemene voorwaarden